The Worldbank, Bangkok
Bangkok, Thailand   [世界银行总部 | 泰国,曼谷]

For security issue we can only show few pictures of the interior.

In the Discovery Tower penthouse floor The World Bank choose its new location for their South-East Asian HQ.

As 70% of the staff is frequently traveling both in and out of the office, the demand for a flexible work environment was in highest priority. The 1,250 sq.m. accommodates both regular and visiting staff.

 

Credit:

Steven Leach Architects (SLA), project carried out as design consultant by Claus Boman with SLA colleagues.

Responsibility for Claus Boman:

Creating main interior design and concept directions. Project directing.

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         世界银行选择了Discovery塔的顶层套房作为东南亚总部的新选址。
          针对70%员工需经常出差这一特殊情况,Claus为世界银行设计了弹性的办公环境,1250平方米的办公室既适用于长期在此工作的员工,也适用于经常出差或是出差到泰国总部的员工。

 

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms