Aolong Plaza
Urumqi, China   [澳龙广场办公大堂 | 中国,乌鲁木齐]

A giang globe welcome locals and foreigners inside – a symbol of Urumqi is connecting with the rest of the world.

Aolong Plaza is one part of a 5 hi-rise multi-function complex of hotels, offices and B2B retail environment. We were awarded to create the concept and design of the atrium and main entrance for the retail and office building. Urumqi mountain landscape and the business moving in here were all international well-established companies connecting this remote part of China to the rest of the world.

We created a concept “being global locally”: Materials being local cut stones, an interior design with references to local history mixed with international design details i.e. the arc shaped retail doors, use of bronze in details and an entrance with a giant globe welcoming visitors from around the world.

 

Credit:

SUD-Intl, design mangement (link open i new window).

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         澳龙广场是集酒店,写字楼和B2B零售店为一体的五层多功能综合建筑的一部分。我们被邀请负责创作零售店和写字楼的中庭与主入口的概念和设计。乌鲁木齐的山景和进驻这里的国际知名企业一同把中国这个遥远的地方连接到世界各处。
         我们提出了“本土式国际化”的概念:使用当地切割风格的石块、参考当地历史文化的室内设计,并融合了国际化的设计细节,比如拱形的零售店店门、在细节处使用古铜以及入口处的巨型地球仪,以欢迎来自世界各地的到访者。

 

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms