Mall of Canton
Canton, China   [金东源购物中心 | 中国,广州]

A mall concept design build on the rich history of the area.

Next to Guangzhous most famous shopping 'Beijing Street' this 8 floor 90.000 sq.m. mall is situated as a central hub for the passing pedestrians. Having a long history of trade via the Zhujiang River, this mall stands out as a future icon of a modern trading business!

The pedestrian street reveals layers of the ancient road where horse carriers and people from all province met end exchanged goods. So has the concept as well been developed into different layers zoning each level such as F&B, MRT, retail, cinema etc.

Claus was appointed to lead the team and create concept direction and interior design in this large scale mall for his team at Concept I.

 

Credit:

Design studio Concept I, project carried out by Claus Boman with colleagues during employment as project director.

Responsibility for Claus Boman:

Creating main interior design and concept directions. Project direction.

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         这座8层楼高,面积达9万平方米的金东源购物中心与广州著名的北京路毗邻,成为步行街的中心。凭借着悠久的贸易历史,金东源购物中心也成为了现代乃至将来珠江沿岸贸易的标志。
         古代的人们牵着马,带着自己的商品,从各地聚集于此,进行物物交换,古时的步行街分区明显,如今该购物中心的功能分区也参考步行街分区的理念,将餐饮区、地铁、零售区、娱乐区等清晰划分。
         Claus就职于国际概念设计有限公司时,被委以重任,带领团队为该大型购物中心创作理念方向和室内设计。

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms