Wuhan Frontier Hotel, lobby
Wuhan, China   [武汉芳廷君荣酒店大堂 | 中国,武汉]

We increased the guest room area by 20% in this total renovation.

Wuhan Hotel's lobby bar is part of a larger project renovation for a previously un-finished hotel building. With new and improved interior design, the hotels capacity was enlarged by 20% by opening the ceiling above the existing ballroom and instead create an atrium garden with surrounding guestroom.

The project also involved the lounge bar and a very cozy spa, an executive floor with newly invented business oriented SOHo guest rooms besides the well designed standard rooms. Even the facade renovation was included in this total upgrade of central located Wuhan Frontier Junrung Hotel.

 

Credit:

Design studio Taipan, project carried out as design consultant by Claus Boman.

Responsibility for Claus Boman/bomancreative:

Creating main interior design concept directions. Project and studio directing.

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         武汉君荣酒店是对之前一座烂尾楼翻新项目的一部分,其大堂吧是此次翻新改造工程中面积较大、也非常重要的一部分。将原有宴会厅天花板打通后,新增的中庭花园成为周围客房的一道靓丽风景线,酒店面积也增加了20%。

          该酒店的翻新工程包括大堂吧、舒适的Spa、配有新型概念的家庭办公型客房商务行政楼层及精心设计的标准客房,此外,外立面也重新改造升级了。

 

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms