Wuhan Frontier Hotel, executive floor
Wuhan, China   [武汉芳廷君荣酒店行政楼层 | 中国,武汉]

The executive lounge have direct access to the open atrium.

Enter the Wuhan Executive floor and enjoy the direct access to an open, but private atrium.

Wuhan Hotel Executive floor is part of a larger project renovation for a previously never finished hotel building. We knocked out the roof of the existing ball room which then allowed this great open space with surrounding SOHo guest rooms balconies.

The project involved this executive floor, a lounge bar and fine lobby, a very cozy spa, and well designed standard rooms. Even the facade renovation was included in this total upgrade of central located Wuhan Hotel.

 

Credit:
Design studio Taipan, project carried out as design consultant by Claus Boman with local designers.

Responsibility for Claus Boman:

Creating main interior design concept directions. Project directing.

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         进入行政楼层后,住客可直接到达一个开放式的,同时又具有很强私密性的中庭。
武汉君荣酒店是对之前一座烂尾楼翻新项目的一部分。将原有宴会厅天花板打通后,便形成了现在这个宽阔的、开放式中庭花园,中庭花园周边是家庭办公型客房的阳台,新增的中庭花园成为周围客房的一道靓丽风景线。
         该酒店的翻新工程包括行政楼层大堂吧、大堂舒适的Spa及精心设计的标准客房,此外,外立面也重新改造升级了。

 

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms