Financier Club
Beijing, China   [金融家俱乐部 | 中国,北京]

The incredible architecture by American studio SOM reflects into the interior.

In the busy part of Beijing Financial Street this health club, situated on the top floor on famous shopping Mall Seasons Place, is an oasis to the areas business people.

The pool roof can slide open allowing natural wind and light to penetrate. The architecture is by American SOM and many elements of their architecture created the base for the interior layout and features. This is one of the first projects for Claus when hired by Concept I – to create the interior design style around the features and landscape already given. 

 

Credit:

Design studio Concept I, project carried out by Claus Boman with colleagues during employment as interior designer.

Responsibility for Claus Boman:

Creating interior design and implementation. Site inspections.

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         在北京金融街繁华地段,这家位于著名购物中心四季广场顶层的健身俱乐部犹如一片绿洲,为商务人士提供一个全新的商务、健身、休闲的空间。
         中国北京金融家俱乐部的游泳池顶可滑动打开,便于自然风和光线的渗入。其建筑体由美国SOM建筑设计事务所设计,许多室内布局和设计特征是根据建筑设计元素而定的。这是Claus受雇于国际概念设计有限公司时做的首批项目之一,主要是在原有建筑设计、景观基础上设计与其风格相吻合的室内设计。

 

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms