Glory Mall
Beijing, China   [国瑞购物中心 | 中国,北京]

92% of the tenant space was committed for rent 1,5 year before scheduled opening, making the expectations very high.

A 'grand arc' in form of a glass tower is bridging between the two atriums to underline the concept of being a central hub in Beijing. A concept Claus came up with while working as lead interior designer for this project at Concept I. To the clients satisfaction, 92% of the tenant space was committed for rent 1.5 year before scheduled opening.

One of the special features are the 3 different shaped podiums that can create an almost unlimited patterns stage layout above one of the water features. 

90,000 sq.m. of shopping mall in a very unusual and creative designed mall.

 

Credit:

Design studio Concept I, project carried out by Claus Boman with colleagues during employment as project director.

Responsibility for Claus Boman:

Creating main interior design and concept directions. Project directing. Site inspection.

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         Claus就职于国际概念设计有限公司时,被委以重任,带领团队出色地完成任务,并提出了用一个玻璃塔形的“巨弧”连接两个中庭,巧妙地象征了该购物中心作为北京中心枢纽的角色。基于对业主及整个项目的信心,在开业一年半前,就有92%的商户签了租赁合同。

 

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms