Yaohui Shopping Mall
Beijing, China   [北京耀辉国际城 | 中国,北京]

Hanging VIP lounges in the atrium makes a stunning view point for the visitors.

Yaohui Shopping Mall concept. 80,000 square meter targeting middle to upscale customers in this multiplex building.

The main atrium is visually connected to the green roof terrace. Hanging VIP lounges / view-points are placed strategically in the mall. The atrium glass roof allow the seasonal changes as well as day and night time light to create its very own natural atmosphere in the main shopping alley.

Free standing seating elements combined with shallow water basins further strengthen the natural concept throughout the mall were designed for the public.

Design studio Concept I was trusted this project and Claus was appointed lead interior designer.

 

Credit:

Design studio Concept I, project carried out by Claus Boman with colleagues during employment as project director.

Responsibility for Claus Boman:

Creating main interior design and concept directions. Project direction.

 

 

< PREVIOUS  |  NEXT PROJECT >

 

         8万平方米的耀辉国际城目标人群在中高端客户,国际概念设计有限公司凭借良好的口碑夺得该项目并指派Claus作为主设计师,带领团队完成该项目的设计工作。
         主中庭与绿葱葱的屋顶露台相连,随着季节变换,昼夜光线透过玻璃屋顶照进中庭时,让人在都市中也能亲近自然,而悬浮着的贵宾休息室/观景点拥有着完美景观,成为整个设计的一大亮点。
         每个独立的座椅旁都配有浅水池景观,进一步强调了设计理念——“自然”。

 

 

< 上一个项目  |  下一个项目 >

 

  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

©2020 bomancreative | Using this website mean you accept the terms